Plăcintă cu noroi II
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Mud Pie II. Această rețetă servește 8. Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 558 de calorii , 6 g de proteine și 31 g de grăsimi . Un amestec de pudră de cacao, firimituri de prăjituri de ciocolată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu șifon cu dovleac cu crustă dublă de ciocolată , Placintă cu nucă de cocos Impossible și plăcintă cu pui cu 4 ingrediente .
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de napolitană de ciocolată și untul topit. Apăsați amestecul în partea de jos și parțial în sus pe părțile laterale ale unei tăvi cu arc de 9 inchi.
Pentru a face sos de caramel: Într-o cratiță, combinați 1/2 cană de zahăr și 3 linguri de apă. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand zaharul este complet dizolvat. Se mărește focul la mediu și se aduce siropul de zahăr la fierbere; nu mai amestecați în acest moment. În timp ce siropul fierbe, periați părțile laterale ale tigaii din când în când pentru a preveni formarea cristalelor de zahăr - folosiți o perie curată de patiserie, înmuiată într-o cană cu apă rece.
Continuați să fierbeți fără a amesteca până când siropul capătă o culoare chihlimbar deschis.
Se ia tigaia de pe foc si se amesteca crema fierbinte. Continuați să amestecați, la foc mic dacă este necesar, până când totul pentru caramel se dizolvă în cremă. Se adauga 4 linguri de unt sau margarina si se lasa deoparte sa se raceasca putin.
Turnați sos de caramel cald peste crustă. Congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
Combinați ciocolata, cacao, 4 linguri de unt și espresso într-o cratiță. Se amestecă la foc mic până se omogenizează.
Se adauga 3/4 cana zahar si sirop de porumb; crește căldura la mediu și amestecă până se dizolvă zahărul. Se mărește căldura până când sosul ajunge la fierbere scăzută. Gătiți fără a amesteca până când amestecul se îngroașă, 12 până la 15 minute.
Scoateți sosul espresso fudge de pe foc și răciți la temperatura camerei.
Turnați 1 cană de sos peste stratul de caramel înghețat și întoarceți crusta la congelator. Păstrați sosul rămas suficient de cald, astfel încât să rămână turnabil.
Întindeți înghețata moale peste stratul de caramel. Plăcinta se pune la congelator până când este fermă, aproximativ 1 oră.
Turnați sosul de fudge rămas peste stratul de înghețată; congelați până la fermitate, aproximativ 2 până la 3 ore. Înfășurați un prosop umed fierbinte în jurul tavii cu arc timp de aproximativ 2 minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaii.