Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână crustă de pesmet de ciocolată, gelatină, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mousse De Zmeură, Mousse De Zmeură, și Plăcintă Cu Mousse De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
3
Se toarnă în crustă; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Presărați gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut. Cuptorul cu microunde la maxim 20-30 de secunde; se amestecă și se lasă să stea 1 minut sau până când gelatina se dizolvă complet. Treceți treptat în gem și suc de lămâie. Se răcește timp de 10 minute. Îndoiți toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Suc De Lămâie
Gelatină
Apă
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bateti
5
Se întinde peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este setat.