Plăcintă Cu Mousse De Unt De Arahide Cu Fund Negru
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, chipsuri de unt de arahide, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Unt De Arahide Cu Fund Negru, Plăcintă Cu Unt De Arahide Cu Fund Negru, și Plăcintă Cu Șifon Cu Unt De Arahide Cu Fund Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent. Amestecați biscuiții graham, untul topit și 2 linguri de zahăr în procesor până se formează aglomerări umede. Apăsați amestecul de firimituri peste părțile inferioare și în sus ale vasului de plăcintă pregătit.
Coaceți crusta până se rumeneste ușor, aproximativ 15 minute.
Între timp, combinați chipsuri de ciocolată, 2/3 cană smântână, sirop de porumb și 1 linguriță de vanilie într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la foc mediu până când ciocolata se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Bateți până se topește și se omogenizează.
Întindeți amestecul de ciocolată pe fundul crustei. Congelați 10 minute.
Chipsuri de unt de arahide cu microunde și cremă de 3/4 cană într-un castron mare pentru microunde, la foc mediu, la intervale de 15 secunde, până când chipsurile se înmoaie, amestecând des.
Bateți untul de arahide și 1 linguriță de vanilie. Se răcește până la abia călduță. Bateți restul de 1 cană de smântână și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu până când sunt foarte groase, dar nu țin încă vârfuri; pliați în amestec de unt de arahide în 3 adăugiri. Spoon mousse peste stratul de ciocolată. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.