Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată
Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de arțar, zahăr brun deschis și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată, Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată, și Parfaits De Mousse De Dovleac Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați gingersnaps, ulei și 2 linguri de zahăr brun în vasul unui robot de bucătărie; puls pentru a forma firimituri fine. Apăsați firimiturile în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Coaceți până când crusta este setată și maro auriu, 10 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Într-un castron mare, amestecați piureul de dovleac, vanilia, condimentul plăcintei de dovleac și restul de 1/3 cană de zahăr brun până la amestec; amestecați iaurtul congelat.
Se întinde în crusta de plăcintă răcită și se îngheață până se întărește, aproximativ 3 ore. Înfășurați bine în plastic pentru a îngheța până la 1 săptămână.
Când este gata de servit, transferați plăcinta la frigider pentru a se înmuia ușor, aproximativ 30 de minute. Se acoperă cu frișcă de arțar, dacă se dorește.
Presărați gelatina peste apă într-un bol mediu; lăsați să stea până se absoarbe, aproximativ 5 minute. Într-o cratiță mică, încălziți laptele până la abur.
Împingeți laptele fierbinte în gelatină pentru a se dizolva. Se amestecă siropul de arțar și vanilia.
Așezați vasul într-un castron cu apă cu gheață și amestecați ocazional până când abia începe să se așeze în jurul marginilor, aproximativ 15 minute. Folosind un mixer de mână, bateți amestecul de lapte rece la înălțime până când este gros și pufos, aproximativ 8 minute.
Întindeți deasupra plăcintei cu mousse congelate; învârtiți ca un topping de bezea.