Placinta cu Mousse de ciocolata alba-cirese ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 3,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1295 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cireșe Cu Mousse De Ciocolată Albă, Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune), și Mousse De Ciocolată Cu Cireșe Parfaits.
Instrucțiuni
1
Se amestecă ciocolata într-un castron metalic mediu așezat peste cratița cu apă clocotită până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Scoateți vasul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați foaia de hârtie cerată pe suprafața de lucru.
4
Se toarnă ciocolată pe hârtie. Lucrând rapid și folosind spatula offset, întindeți ciocolata în strat subțire pe hârtie în pătrat de 10x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
5
Așezați a doua foaie de hârtie cerată, apăsând pentru a elibera majoritatea bulelor de aer.
6
Rulați hârtia strâns într-o rolă de 3/4 inch și răciți până se fixează, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 5 zile înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
1
Se amestecă cireșele și conservele în cratiță medie la foc mediu-mare până când conservele se topesc și amestecul începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu și continuați să fierbeți până când cireșele încep să se înmoaie, amestecând des, aproximativ 5 minute. Se amestecă migdalele extract.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Conservă
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți ușor vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent. Procesați cookie-urile sparte, zahărul și vârful de sare în procesor până când cookie-urile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Cuptor
2
Adăugați unt topit; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se încorporează. Apăsați ferm și uniform pe partea de jos și în sus a vasului preparat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Coaceți crusta până la fermitate, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați vasul de plăcintă în raft; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
1
Așezați 2 linguri de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se presară gelatina; se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Între timp, amestecați 3/4 cană smântână și ciocolată albă într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când ciocolata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Se adaugă amestecul de gelatină; se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
6
Se transferă într-un castron mare. Se amestecă 3/4 cană cremă. Se dă la frigider doar până se răcește, dar nu se pune, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Folosind mixerul electric, bateți amestecul de ciocolată albă răcit până se formează vârfuri ferme. Îndoiți cireșele tocate. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Albușuri De Ou
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Adăugați extract de migdale și vârf de sare și continuați să bateți până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Zahăr
Sare
9
Adăugați amestecul de albuș de ou la amestecul de ciocolată albă; pliați doar pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Albușuri De Ou
10
Puneți mousse de ciocolată albă în crustă răcită, îngrămădind în centru. Desfaceți cioburile de ciocolată neagră din rola de hârtie cerată (ciocolata se va rupe în bucăți lungi și curbate atunci când hârtia este deschisă). Aranjați cioburi decorativ deasupra mousse. Se răcește până când mousse-ul este setat, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Ciocolata Neagra
Ciocolata
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Rola
11
Tăiați plăcinta în pene și serviți cu compot cald de cireșe.