Plăcintă cu mousse de arțar congelată cu afine confiate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați o plăcintă înghețată cu mousse de arțar cu afine confiate. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 116 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar de gradul b, cremă de tartru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă cu mousse de arțar congelată cu afine confiate, Plăcintă cu mousse de arțar congelată cu afine confiate, și Cartofi dulci umpluți cu nuci pecan confiate cu arțar Bourbon și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți pecanele pe o foaie de copt cu margini și coaceți aproximativ 8 minute, până când sunt parfumate.
Lasă să se răcească complet.
Într-un robot de bucătărie, pulsați pecanele, zahărul, nucșoara și sarea până când nucile sunt tocate fin.
Adăugați untul și pulsul pentru a încorpora. Apăsați firimiturile într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci într-un strat uniform. La frigider până se întărește.
Într-o cratiță medie, aduceți siropul de arțar la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce ușor și un termometru cu bomboane introdus în sirop înregistrează 235, aproximativ 8 minute; aveți grijă să nu fiarbă.
Într-un mixer electric în picioare echipat cu biciul, bateți albușurile cu crema de tartru și sare până se formează vârfuri ferme. Cu mixerul la viteză medie, stropiți siropul fierbinte pe albi și bateți până se încorporează. Măriți viteza la mare și bateți bezea până când se răcește la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, bateți smântâna grea cu vanilia până se formează vârfuri moi. Îndoiți bezea în frisca până se amestecă. Răsturnați mousse-ul în crustă și răspândiți uniform. Congelați până la fermitate, cel puțin 8 ore, dar de preferință peste noapte. (Mousse-ul nu va îngheța solid ca înghețata.)
Puneți afinele într-un castron mare rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă siropul peste afine și se acoperă vasul cu folie de plastic. Puneți vasul peste o cratiță cu apă fierbinte și gătiți netulburat la foc foarte mic până când siropul este roz și afinele sunt fragede, dar nu descompuse, aproximativ 45 de minute.
Scoateți vasul din cratiță și lăsați afinele să se răcească complet. La frigider până la răcire.
Scoateți inelul din tava cu formă de arc.
Tăiați plăcinta cu mousse în pene și transferați pe farfurii. Lingurați afinele confiate peste plăcintă și serviți.