Plăcintă Cu Miez De Caramel-Mere
Caramel-Apple Crumb Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr brun, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caramel Apple Crumb Baruri, tort cu firimituri de mere caramel, și Tort Cu Firimituri De Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1 cană de făină și sare într-un castron; tăiați în 2 linguri de unt și scurtați cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Se presara suprafata cu apa cu gheata, 1 lingura la un moment dat; se adaugă oțet. Aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o minge).
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci. Congelați 10 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați 1 foaie de folie de plastic; potriviți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Îndoiți marginile sub; flaut. Tapetați fundul aluatului cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei (sau fasolea uscată) pe folie.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când marginea se rumeneste ușor.
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei; se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti umplutura, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați 1/2 cană zahăr brun și scorțișoară.
Adăugați amestecul de zahăr și merele în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă 3 linguri de făină și suc de lămâie. Lingura în crusta pregătită.
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor 1/4 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 1/4 cană de zahăr brun într-un castron; tăiați în 2 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Stropiți siropul peste amestecul de mere; presărați topping peste sirop.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când merele sunt fragede. Se răcește pe un suport de sârmă.