Plăcintă cu mere Pippin cu crustă de alune

Placinta cu mere Pippin cu crusta de alune ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scurtare solidă a legumelor, apă cu gheață, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Tarta De Afine Cu Crusta De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina și alunele în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Adăugați zahăr brun și sare; amestecați 20 de secunde.
Adăugați unt și untură; folosind viraje pornite/oprite, procesați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Transferați amestecul în castron.
Adăugați 4 linguri de apă cu gheață; se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul împreună; împărțiți în 2 bucăți egale. Formați fiecare în bilă; aplatizați fiecare în disc. Înfășurați fiecare în folie de plastic și răciți 1 oră.
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. Aruncați mere, 1/2 cană zahăr, zahăr brun, făină și scorțișoară într-un castron mare.
Întindeți 1 disc de aluat pe o suprafață cu făină generoasă până la o crustă rotundă de 12 inci, rotativă, adesea pentru a preveni lipirea. Făină generoasă de 11 sau 12 inci. Glisați fundul tigaiei sub aluat rotund. Glisați cu grijă aluatul rotund în vasul de plăcintă de 9 inci. Apăsați crusta pe partea de jos și în sus a vasului; ciupiți și apăsați pentru a sigila orice fisuri. Lingura se umple în crustă; stropiți cu unt topit.
Intindeti al doilea disc aluat pe suprafata presarata cu faina Generos la 13-inch rotund. Glisați același fund de tigaie cu făină sub aluat rotund. Lăsați cu grijă aluatul rotund să alunece de pe fundul tăvii de tartă pe umplutura de plăcintă; Ciupiți pentru a sigila orice fisuri în crustă. Apăsați crusta superioară și crusta inferioară împreună la margine. Îndoiți marginea sub; crimp decorativ.
Tăiați X în centrul crustei superioare.
Ungeți ușor crusta superioară cu lapte.
Se presară cu restul de 1 lingură de zahăr.
Transferați plăcinta pe foaia de copt cu margini.
Coaceți plăcintă 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Coaceți plăcintă 25 de minute. Acoperiți marginile crustei cu guler de folie pentru a preveni suprasolicitarea; continuați să coaceți până când crusta este aurie, merele sunt fragede, iar sucurile clocotesc gros în centru, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Transferați plăcinta în raft și răciți.
Se servește cu înghețată.