Plăcintă cu mere pe un băț cu sos de Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, apă seltzer, bastoane din lemn și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Mere fulgi de ovăz baruri cu scorțișoară Caramel sos {& un minunat caramel mere dip!}, 5-Ingredient Caramel dublu Ciocolata Ziua de nastere inghetata tort baruri pe un Stick, și Sos De Mere Caramel.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 12 bastoane din lemn
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
2
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei de canola pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Într-o cratiță de dimensiuni medii, cu fund greu, la foc mediu, adăugați caramelele, chipsurile de butterscotch, laptele și vanilia. Gatiti, amestecand frecvent cu o spatula de cauciuc, pana cand este bine incorporata, topita si neteda, aproximativ 8-10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, seltzerul, 1 1/2 căni de făină și crema de tartru. Frigăruie merele pe bețișoare de lemn. Dragați merele, mai întâi în 1/2 cană de făină, apoi în aluat. Prăjiți merele, în loturi, în friteuză până când sunt crocante, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Apă Spumantă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane Salvatoare
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Se toarnă sosul de caramel într-un castron mic. Praful de mere cu zahăr scorțișoară și se servește cu sosul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Piersici Feliate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier