Plăcintă cu mere din tigaia de fier a bunicii

Plăcintă cu mere din tigaia de fier a bunicii
Placinta cu mere din tigaia de fier a bunicii durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 435 de calorii, 4 g de proteine și 17 g de grăsimi. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți zahăr brun, zahăr, mere Granny Smith și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor americane. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 28%. Tort cu mere din tigaie de fier, prăjitură cu mere într-o tigaie de fier și cros cu mere din tigaie vegană din fontă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cruste De Plăcintă PrerulateCruste De Plăcintă Prerulate
2
Pune 1/2 cană de unt într-o tigaie grea din fontă și topește untul la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider(9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți tigaia și stropiți cu zahăr brun; se intoarce la cuptor sa se incalzeasca in timp ce pregatesti merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți tigaia și puneți 1 crustă de plăcintă la frigider deasupra zahărului brun. Acoperiți crusta de plăcintă cu jumătate din merele tăiate felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați merele cu 1/2 cană de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară; pune o a doua crustă de plăcintă peste mere; acoperiți a doua crustă cu merele rămase și stropiți cu 1/2 cană de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară. Acoperiți cu a treia crustă; presară crusta de deasupra cu 1/4 cană zahăr și ungeți cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Tăiați 4 fante în crusta superioară pentru abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand merele sunt fragede si crusta este maro aurie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți cald.

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Apple Pie funcționează foarte bine cu Prosecco, Moscato d'Asti și Late Harvest Riesling. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Ai putea încerca La Marca Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
Acest vin spumant are o culoare palid, auriu. Bulele sunt pline de textura și persistente. La nas vinul aduce citrice proaspete cu note de miere si flori albe. Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită. Finalul este ușor, revigorant și crocant. Serviți întotdeauna La Marca Prosecco răcit între 46-50°F. Un vin spumant italian versatil, La Marca Prosecco poate fi servit în fluturi spumante sau pahare de vin alb. O sticlă plină servește aproximativ 5-7 pahare. După turnarea primei runde, sigilați sticla deschisă cu un dop pentru a menține vinul rămas proaspăt și efervescent și pentru a menține vinul la rece la 46-50°F. O sticlă deschisă ar trebui să dureze aproximativ 3-4 ore cu sticla închisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista