Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci

Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mere. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 659 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de scurtare a legumelor, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă cu mere cu vase adânci, Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci, și Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Tăiați în unt și scurtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Adăugați 1/3 cană de apă cu gheață; se amestecă până când aluatul se ține împreună. Împărțiți și formați în 2 discuri. Înfășurați; se răcește timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Rulați un disc într-o rundă de 11 inci; așezați în placa de plăcintă de 9 inci. Tăiați consola la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Rulați al doilea disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Faceți umplutură: aruncați mere, zahăr, făină, amidon de porumb, coajă și suc de lămâie, sare și condimente. Lingură în farfurie plăcintă. Punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MărMăr
UntUnt
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
8
Bateți oul cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Periați surplombul cu glazură, așezați patiseria deasupra. Tăiați la 1/2 inch. Crimp patiserie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Periați plăcinta cu glazură; se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
11
Tăiați tăieturile în crusta superioară pentru a vă ventila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Așezați plăcinta pe foaia de prăjituri căptușită cu folie; coaceți 15 minute. Temperatura mai scăzută la 177°; coaceți 55 de minute, până când crusta este aurie și umplută
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista