Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă
Placinta cu mere cu crusta dubla ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 327 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, suc de lămâie, scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, și Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați 2 1/2 căni de făină și sare.
Adăugați 2 bețișoare de unt și pulsați până când are dimensiunea mazării.
Stropiți pe apa cu gheață și pulsați până se formează firimituri umezite uniform; întoarceți-vă pe o suprafață și formați-vă într-o minge. Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați în discuri, înfășurați în plastic și dați-le la frigider până când sunt ferme.
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți o foaie de copt pe raftul inferior. Într-un castron, aruncați merele, sucul de lămâie, zahărul, restul de 1/4 cană de făină și scorțișoara.
Pe o suprafață făinoasă, rulați un disc de aluat într-o rundă de 13 inci; montați-l într-o farfurie adâncă de plăcintă de sticlă de 10 inci și periați surplombul cu apă. Lingurați merele și acoperiți cu restul de 1 lingură de unt cubat.
Întindeți al doilea disc de aluat într-o rundă de 12 inci și centrați-l peste umplutură. Apăsați marginile aluatului împreună și tăiați surplombul până la 1 inch, pliați suprapunerea sub sine și sertizați.
Tăiați câteva fante în crusta superioară pentru ca aburul să scape.
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului timp de 1 oră și 10 minute, până când crusta este aurie. Acoperiți marginea plăcintei dacă începe să se întunece.
Lăsați plăcinta să se răcească cel puțin 4 ore înainte de servire.