Plăcintă cu mere cu caramel cu brânză cremă Hannah
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați plăcinta cu mere cu caramel cu brânză Hannah. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 318 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Halloween. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr turbinado, mere, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tortul de ciocolată cu caramel sărat al Hannei Obee, Caramel Mere Cremă De Brânză Dip, și Cremă De Brânză Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se întinde patiseria și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză și zahărul pudră până când este netedă și cremoasă. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, combinați zahărul brun, scorțișoara, nucșoara și făina.
Adăugați mere în amestecul de brânză cremă și amestecați până când merele sunt acoperite uniform.
Adăugați treptat amestecul de zahăr brun în amestecul de mere, amestecând după fiecare adăugare.
Se toarnă jumătate din amestecul de mere într-o farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Așezați cercul de caramel deasupra, apoi turnați amestecul de mere rămas. Acoperiți cu a doua patiserie. Sigilați marginile și tăiați orificiul de evacuare a aburului în partea de sus.
Se presară cu zahăr grosier / turbinado.
Așezați plăcinta pe foaia de copt acoperită cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Dacă observați suprasolicitarea după 25 de minute, reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C).