Plăcintă Cu Mere Cu Brânză Cheddar
Cheddar brânză plăcintă cu mere ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 595 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere delicioase de aur, amidon de porumb, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Mere caramelizate + covrigi moi cu brânză Cheddar cu sos de cidru de mere, Cupcakes Borscht, umplutură de plăcintă cu mere, glazură de brânză cremă de scorțișoară și lună de crustă de plăcintă cu brânză Cheddar, și Plăcintă cu mere cu brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru crustă: într-un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, sarea, untul rece și brânza rasă. Nota lui Cook: aici puteți adăuga puțină brânză în plus sau puteți folosi Cheddar foarte ascuțit pentru a oferi acea aromă de brânză în fiecare mușcătură. Pulsați procesorul până când amestecul seamănă cu nisip fin.
Scoateți capacul și adăugați apa cu gheață la amestec. Rulați procesorul doar până când amestecul se rostogolește într-o minge mică. Dacă amestecul este puțin uscat, adăugați mai multă apă cu gheață cu lingura până când se reunește. Adunați aluatul într-o bilă. Cu o răzuitoare de bancă, împărțiți amestecul uniform în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute. Nota bucătarului: în acest moment puteți păstra aluatul învelit la frigider pentru câteva zile sau congelați pentru utilizare ulterioară.
Pentru umplutură: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mare, amestecați amidonul de porumb și zahărul, asigurându-vă că nu există bulgări în amidonul de porumb.
Se amestecă feliile de mere, sucul de lămâie și coaja și vârful de sare. Aruncați pentru a acoperi merele complet în amestec. Nota bucătarului: dacă doriți să adăugați o culoare frumoasă de fard la umplutura dvs., adăugați un măr cu piele roșie, cum ar fi Braeburn, la amestec și aruncați o parte din coajă în amestec. Rezultatul este o nuanță roz deschis, absolut superbă și delicioasă!
După ce aluatul s-a răcit, făinați ușor suprafața de lucru și rotiți 1 din discurile de aluat într-o rundă de 13 inci. Așezați cu grijă aluatul rotund într-un vas de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci.
Turnați umplutura de mere în vasul căptușit cu aluat și puneți-l cu untul tăiat cubulețe.
Pentru crusta superioară, întindeți al doilea disc de aluat pe aceeași suprafață ușor înmuiată.
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci, puțin mai mică decât crusta de jos. Așezați cu grijă aluatul peste movila de mere. Apăsați consola bucăților de aluat de jos și de sus pentru a sigila.
Tăiați excesul de aluat la 1/2 inch și pliați sub. Strângeți aluatul sub și prindeți împreună.
Tăiați 3 fante (2 inci) în partea superioară a crustei pentru a permite scăparea aburului. Nota bucătarului: pentru o atingere extra-specială, combinați resturile de aluat de plăcintă, rulați și apoi tăiați forme, cum ar fi mere sau frunze, și așezați pe crusta superioară sau marginile plăcintei.
Periați cu spălarea ouălor și coaceți.
Coaceți plăcinta până se rumenesc, aproximativ 30 de minute. Dacă marginea crustei se rumeneste prea repede, așezați o protecție de margine sau creați-vă propria folie de aluminiu și așezați-o pe marginea plăcintei. Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F.
Coaceți plăcinta până când umplutura de mere începe să buleze în centru și s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Scoateți plăcinta din cuptor și răciți plăcinta pe un suport timp de 1 oră.