Plăcintă Cu Mere

Plăcintă Cu Mere
Placinta de mere este o vegetarian desert. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 119 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de mere, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, și Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pe o suprafață ușor făinată, întindeți o crustă și așezați-o într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rolați crusta de sus și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, tapioca și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TapiocaTapioca
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați mure și felii de mere. Aruncați ușor pentru a acoperi fără a zdrobi fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Lăsați să stea 20 de minute.
6
Lingura de umplere în patiserie căptușite tigaie. Dot cu unt. Umpleți marginea patiseriei cu apă. Acoperiți cu crusta superioară; tăiați și crimpați marginea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați câteva fante în partea de sus pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii. Acoperiți marginea cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Îndepărtați folia și continuați să coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta se rumeneste. Se răcește pe suportul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista