Plăcintă Cu Mentă Cu Fund Negru Congelat

Plăcintă Cu Mentă Cu Fund Negru Congelat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mentă cu fund negru congelat. Această rețetă face 8 porții cu 646 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 148 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, înghețată vanillan, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Mousse De Mentă Plăcintă Cu Fund Negru, Congelate Negru Jos Banana Pie, și Negru Jos Plăcintă.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. în timp ce cuptorul se preîncălzește, tapetați fundul unei tigaie cu formă de arc cu o rundă de pergament. Umpleți o treime dintr-o cratiță medie cu apă și puneți deasupra un vas mare, rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați ciocolata și untul în castron și puneți cratița cu vasul deasupra la foc mediu. Pe măsură ce apa începe să se aburească, va topi ciocolata și untul. Se amestecă amestecul până când este neted și strălucitor, fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți zahărul și scoateți vasul din vârful cratiței. Lăsați-l să se răcească până când este doar cald la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți ouăle, extractul și sarea în amestecul răcit. Îndoiți făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți timp de 15 minute, apoi întoarceți tigaia și coaceți încă 10-15 minute, până când un tester blocat în centru iese curat. Lăsați brownie-ul să se răcească timp de 20 de minute, apoi treceți un cuțit de-a lungul marginilor și eliberați ușor părțile laterale ale arcului. Inversați brownie-ul pe un suport de răcire și îndepărtați pergamentul. Lăsați brownie-ul să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți înghețata din congelator și lăsați-o să se înmoaie timp de 10 minute. Spălați tigaia cu formă de arc, uscați-o complet și tapetați fundul și părțile laterale cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Întindeți înghețata uniform în tigaie și puneți-o în congelator pentru a se solidifica cel puțin 30 de minute (dacă faceți acest lucru înainte de timp, înfășurați brownie-ul răcit în plastic și țineți discul de înghețată în congelator până când sunteți gata de servit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Când sunteți gata să serviți: într-un castron mare, combinați smântâna grea răcită și zahărul de cofetărie și bateți până când crema ține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Așezați fundul brownie pe o farfurie de servire. scoateți blatul de înghețată din congelator, eliberați tigaia cu formă de arc și trageți folia de plastic în jurul marginilor pentru a o elibera din tigaie. Inversați discul de înghețată deasupra brownie-ului și îndepărtați folia de plastic. Neteziți partea superioară și părțile laterale cu o spatulă. Se acoperă cu frisca și bastoanele de bomboane zdrobite. Feliați cu un cuțit cald (țineți într-un recipient umplut cu apă fierbinte) pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista