Plăcintă Cu Mentă Cu Fund Negru Congelat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mentă cu fund negru congelat. Această rețetă face 8 porții cu 646 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 148 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, înghețată vanillan, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Mousse De Mentă Plăcintă Cu Fund Negru, Congelate Negru Jos Banana Pie, și Negru Jos Plăcintă.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. în timp ce cuptorul se preîncălzește, tapetați fundul unei tigaie cu formă de arc cu o rundă de pergament. Umpleți o treime dintr-o cratiță medie cu apă și puneți deasupra un vas mare, rezistent la căldură.
Combinați ciocolata și untul în castron și puneți cratița cu vasul deasupra la foc mediu. Pe măsură ce apa începe să se aburească, va topi ciocolata și untul. Se amestecă amestecul până când este neted și strălucitor, fără bulgări.
Bateți zahărul și scoateți vasul din vârful cratiței. Lăsați-l să se răcească până când este doar cald la atingere.
Bateți ouăle, extractul și sarea în amestecul răcit. Îndoiți făina.
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă.
Coaceți timp de 15 minute, apoi întoarceți tigaia și coaceți încă 10-15 minute, până când un tester blocat în centru iese curat. Lăsați brownie-ul să se răcească timp de 20 de minute, apoi treceți un cuțit de-a lungul marginilor și eliberați ușor părțile laterale ale arcului. Inversați brownie-ul pe un suport de răcire și îndepărtați pergamentul. Lăsați brownie-ul să se răcească complet.
Scoateți înghețata din congelator și lăsați-o să se înmoaie timp de 10 minute. Spălați tigaia cu formă de arc, uscați-o complet și tapetați fundul și părțile laterale cu folie de plastic.
Întindeți înghețata uniform în tigaie și puneți-o în congelator pentru a se solidifica cel puțin 30 de minute (dacă faceți acest lucru înainte de timp, înfășurați brownie-ul răcit în plastic și țineți discul de înghețată în congelator până când sunteți gata de servit).
Când sunteți gata să serviți: într-un castron mare, combinați smântâna grea răcită și zahărul de cofetărie și bateți până când crema ține vârfuri moi.
Așezați fundul brownie pe o farfurie de servire. scoateți blatul de înghețată din congelator, eliberați tigaia cu formă de arc și trageți folia de plastic în jurul marginilor pentru a o elibera din tigaie. Inversați discul de înghețată deasupra brownie-ului și îndepărtați folia de plastic. Neteziți partea superioară și părțile laterale cu o spatulă. Se acoperă cu frisca și bastoanele de bomboane zdrobite. Feliați cu un cuțit cald (țineți într-un recipient umplut cu apă fierbinte) pentru a servi.