Plăcintă Cu Lămâie De Modă Veche
Placinta de lamaie de modă veche necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 178 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, amidon de porumb, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Placinta De Piersici De Modă Veche, Baruri De Lamaie De Modă Veche, și Plăcintă Cu Bezea De Lămâie De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pentru a face umplutură de lămâie: într-un cazan dublu, combinați amidon de porumb, zahăr și sare. Se amestecă în apă, amestecând bine. Gatiti pana cand amestecul este ingrosat, amestecand frecvent.
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mediu și bateți bine. Turnați încet 1/2 cană de amestec de amidon de porumb în gălbenușuri de ou, amestecând constant.
Turnați amestecul de gălbenuș de ou înapoi în amestecul de amidon de porumb în cazan dublu, continuând să bateți constant. Întoarceți cazanul dublu la căldură și gătiți amestecul cu 2 minute mai mult, amestecând constant.
Amestecați untul sau margarina, sucul de lămâie și coaja de lămâie în amestec îngroșat. Se lasă amestecul să se răcească, apoi se toarnă în coajă plăcintă.
Pentru a face bezea: într-un bol mare de amestecare din metal sau sticlă, bateți albușurile de ou până se spumează.
Adăugați 6 linguri de zahăr puțin la un moment dat, continuând să bateți până când tot zahărul este încorporat și albii sunt rigizi.
Întindeți bezea în coajă de plăcintă, asigurându-vă că acoperiți complet umplutura de lămâie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, doar până când bezea se rumeneste. Se răcește înainte de servire.