Plăcintă Cu Lămâie
Nevoie de un desert vegetarian? Plăcinta cu lămâie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 366 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Butterfinger Pie, Plăcintă Cu Cireșe, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1/2 cană de coajă din lămâi.
Îndepărtați partea albă a cojii; aruncați. Tăiați lămâile; aruncați semințele.
Combinați coaja, lămâia tocată și zahărul granulat într-un castron mare; aruncați bine. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 45
Rotiți aluatul într-un cerc de 11 inci; Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Ori marginile sub, și flaut.
Adăugați făină, sare și ouă în amestecul de lămâie, amestecând cu un bici până se combină.
Se toarnă amestecul de lămâie în crustă.
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Scut marginile piecrust cu folie; coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când umplerea este setată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Combinați smântâna și zahărul pudră. Bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide.