Plăcintă Cu Limonadă Cu Zmeură

Plăcintă Cu Limonadă Cu Zmeură
Plăcintă cu limonadă de zmeură necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 219 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză philadelphia, zmeură, concentrat de limonadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Limonadă De Zmeură, Plăcintă Cu Zmeură-Limonadă, și Plăcintă Cu Limonadă Cu Zmeură.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mic. Se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă; pus deoparte. Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în concentrat, apoi gelatina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă biciul rece și fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3
Se toarnă în cruste.
4
Dați la frigider 1 plăcintă 4 ore sau până când este ferm. Congelați plăcinta rămasă cu până la 1 săptămână înainte de decongelare pentru a servi.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista