Plăcintă cu iaurt congelat cu căpșuni cu sirop Balsamic
Plăcinta cu iaurt congelat cu căpșuni cu sirop Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 226 calorii. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână iaurt cu vanilie, produse de patiserie cu unt, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Iaurt congelat cu căpșuni în sirop Balsamic, Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), și Tort de lire cu sirop Balsamic de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați produse de patiserie rece peste partea de jos și în sus a unui 9-in. tarta pan cu o margine detașabilă și tăiați marginile chiar și cu partea de sus a tigaie. Se răcește 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți produse de patiserie pe raftul inferior al cuptorului până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească complet.
Se amestecă iaurtul congelat până se omogenizează, apoi se amestecă conservele. Se pune lingura în tigaie, se pune pe o farfurie și se congelează cel puțin 5 ore.
Se fierbe oțet balsamic, zahăr și 1 lingură. apă într-o cratiță mică la foc mediu (nu lăsați să fiarbă) până când acoperă o lingură, aproximativ 10 minute.
Placinta de top cu capsuni. Sirop subțire cu apă, dacă este necesar și stropiți pe fiecare pană de plăcintă.
Lăsați plăcinta să se înmoaie timp de 5 minute la temperatura camerei pentru a ușura felierea.
Dacă întâmpinați probleme la eliberarea plăcintei din tigaie, puneți-o peste un castron cu apă fierbinte timp de câteva minute și apoi glisați un cuțit subțire între marginea tigaiei și crustă. Ar trebui să iasă imediat.
Faceți înainte: odată ce plăcinta este complet înghețată până la Pasul 3, se păstrează până la 4 zile, învelită dublu în folie de plastic. Faceți siropul și acoperiți plăcinta chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desertul congelat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "