Plăcintă cu iaurt congelat cu căpșuni cu sirop Balsamic

Plăcintă cu iaurt congelat cu căpșuni cu sirop Balsamic
Plăcinta cu iaurt congelat cu căpșuni cu sirop Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 226 calorii. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână iaurt cu vanilie, produse de patiserie cu unt, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Iaurt congelat cu căpșuni în sirop Balsamic, Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), și Tort de lire cu sirop Balsamic de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apăsați produse de patiserie rece peste partea de jos și în sus a unui 9-in. tarta pan cu o margine detașabilă și tăiați marginile chiar și cu partea de sus a tigaie. Se răcește 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți produse de patiserie pe raftul inferior al cuptorului până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Lăsați să se răcească complet.
4
Se amestecă iaurtul congelat până se omogenizează, apoi se amestecă conservele. Se pune lingura în tigaie, se pune pe o farfurie și se congelează cel puțin 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Se fierbe oțet balsamic, zahăr și 1 lingură. apă într-o cratiță mică la foc mediu (nu lăsați să fiarbă) până când acoperă o lingură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Lasă să se răcească.
7
Placinta de top cu capsuni. Sirop subțire cu apă, dacă este necesar și stropiți pe fiecare pană de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Lăsați plăcinta să se înmoaie timp de 5 minute la temperatura camerei pentru a ușura felierea.
2
Dacă întâmpinați probleme la eliberarea plăcintei din tigaie, puneți-o peste un castron cu apă fierbinte timp de câteva minute și apoi glisați un cuțit subțire între marginea tigaiei și crustă. Ar trebui să iasă imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Faceți înainte: odată ce plăcinta este complet înghețată până la Pasul 3, se păstrează până la 4 zile, învelită dublu în folie de plastic. Faceți siropul și acoperiți plăcinta chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desertul congelat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista