Plăcintă cu huckleberry cu brânză

Plăcintă cu huckleberry cu brânză
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Cheese Huckleberry Pie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16. Acest desert are 268 de calorii , 3 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Pentru 2,51 USD per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de coajă de lămâie, cremă de brânză, smântână grea pentru frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 10% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Huckleberry Cheese Pie , Huckleberry Pie și Huckleberry Crisp .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina și zahărul de cofetă. Se amestecă untul. Apăsați pe partea inferioară și pe părțile laterale a două unse 9 inchi. tigăi de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru topping, combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță; se amestecă fructele de pădure și apa. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere; se fierbe 2 minute. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Intr-un castron, batem crema de branza, zaharul, zeama de lamaie, coaja si vanilia pana devine usoara si pufoasa. Incorporati frisca. Pune jumatate in fiecare crusta. Topping cu lingura peste umplutura. Răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este Giessinger Surrender Chocolate Strawberry Port. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Port de căpșuni de ciocolată Giessinger Surrender
Port de căpșuni de ciocolată Giessinger Surrender
Atunci când ne predăm puterii și frumuseții de lungă durată a minții, fără a ține cont de frumusețea fizică de scurtă durată, experimentăm satisfacție. Predarea durerilor poate fi experiența supremă de învățare și umilință. La urma urmei, avem nevoie de iertare pentru a ne preda pasiunii. Vin Syrah Porto cu arome naturale de ciocolata si fructe de padure. Inghetata pe roti. AU PLAISIR!!
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista