Plăcintă Cu Fructe De Mare
Fructe de mare Pot Pie este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,38 USD pe porție. O porție conține 362 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, jumătate și jumătate, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente, aruncând bine.
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți amestecul de creveți cu spray de gătit.
Adăugați în tigaie și gătiți 2 minute, amestecând des.
Combinați supa și jumătate și jumătate într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de creveți, amestecul de cartofi, busuiocul și sarea, aruncând ușor.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt pătrat de 1 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Tăiați patiseria phyllo pe jumătate în cruce. Lucrați cu o singură foaie la un moment dat, păstrând foile rămase acoperite cu un prosop umed. Înveliți o parte a fiecărei foi cu spray de gătit și așezați pe lungime, cu fața acoperită în sus, peste amestecul de creveți. Repetați procedura cu restul de patiserie phyllo, plasând alternativ phyllo transversal și longitudinal peste vas. Îndoiți marginile sub și apăsați ușor pe părțile laterale ale vasului de copt.
Coaceți la 375 timp de 30 până la 35 de minute sau până la auriu.