Plăcintă cu filon de vinete și nuci

Plăcintă cu filon de vinete și nuci
Plăcinta cu filon de vinete și nuci necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 394 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,82 USD pe porție. Dacă aveți pecorino romano, ulei de măsline, praz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Plăcintă cu filon de vinete și nuci, Rulouri de filon Fetan și nuc, și Plăcinte Cu Vinete-Feta Phyllo.

Instrucțiuni

1
Presărați vinetele cu 1 1/2 lingurițe de sare și scurgeți-le într-o strecurătoare 30 de minute; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi prăjiți vinetele în loturi, adăugând aproximativ 3 linguri de ulei pe Lot și rotind o dată, până se înmoaie și se rumenesc, 5 până la 7 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se scurge pe prosoape de hârtie și se răcește la temperatura camerei. Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Înjumătățiți prazul pe lungime și feliați subțire. Se spală și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Gatiti prazul in 2 linguri de ulei in tigaie la foc mediu pana devin aurii, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Se toacă vinetele; se adaugă la Praz cu brânzeturi, nuci, chimen și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Tăiați foile phyllo în pătrate de 9 inci. Acoperiți teancul de phyllo cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Puneți 10 foi într-un vas de copt pătrat de 9 inci, perindând ușor fiecare foaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Întindeți umplutura deasupra, apoi acoperiți cu filo rămas, perindând fiecare foaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-Subţire-
12
Tăiați mai multe fante în phyllo (pentru aerisire) și coaceți până se umflă și se rumenesc, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista