Plăcintă cu filon de vinete și nuci

Plăcintă cu filon de vinete și nuci
Plăcinta cu filon de vinete și nuci necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 394 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,82 USD pe porție. Dacă aveți pecorino romano, ulei de măsline, praz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Plăcintă cu filon de vinete și nuci, Rulouri de filon Fetan și nuc, și Plăcinte Cu Vinete-Feta Phyllo.

Instrucțiuni

1
Presărați vinetele cu 1 1/2 lingurițe de sare și scurgeți-le într-o strecurătoare 30 de minute; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi prăjiți vinetele în loturi, adăugând aproximativ 3 linguri de ulei pe Lot și rotind o dată, până se înmoaie și se rumenesc, 5 până la 7 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se scurge pe prosoape de hârtie și se răcește la temperatura camerei. Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Înjumătățiți prazul pe lungime și feliați subțire. Se spală și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Gatiti prazul in 2 linguri de ulei in tigaie la foc mediu pana devin aurii, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toacă vinetele; se adaugă la Praz cu brânzeturi, nuci, chimen și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Tăiați foile phyllo în pătrate de 9 inci. Acoperiți teancul de phyllo cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Puneți 10 foi într-un vas de copt pătrat de 9 inci, perindând ușor fiecare foaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Întindeți umplutura deasupra, apoi acoperiți cu filo rămas, perindând fiecare foaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Tăiați mai multe fante în phyllo (pentru aerisire) și coaceți până se umflă și se rumenesc, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista