Plăcintă Cu Dovleac Vegan Din Turtă Dulce

Plăcintă Cu Dovleac Vegan Din Turtă Dulce
Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de orez brun, înlocuitor de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Dovleac De Turtă Dulce Vegan Peste Noapte Parfait De Ovăz, Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și pulverizați ușor o plăcintă de 9" plate.To pregătiți crusta, amestecați prăjiturile procesate cu făina de tapioca și făina de orez brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tăiați untul folosind o furculiță până se amestecă. Apăsați amestecul într-o farfurie de plăcintă de 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Așezați placa de plăcintă pe foaia de copt și coaceți timp de 6 minute pentru a seta crusta.Resetează cuptorul la 425 425 F.To pregătiți umplutura, combinați tapioca, zahărul, sarea, scorțișoara, cuișoarele și condimentul într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TapiocaTapioca
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se amestecă dovleacul cu laptele și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
5
Adăugați amestecul de zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Se toarnă în crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Coaceți timp de 15 minute.Reduceți temperatura la 350 de litri f, coaceți încă 50-55 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat.Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Serviți sau refrigerați. Bucurați-vă!
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista