Plăcintă Cu Dovleac Vegan Din Turtă Dulce
Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de orez brun, înlocuitor de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Dovleac De Turtă Dulce Vegan Peste Noapte Parfait De Ovăz, Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și pulverizați ușor o plăcintă de 9" plate.To pregătiți crusta, amestecați prăjiturile procesate cu făina de tapioca și făina de orez brun.
Tăiați untul folosind o furculiță până se amestecă. Apăsați amestecul într-o farfurie de plăcintă de 9".
Așezați placa de plăcintă pe foaia de copt și coaceți timp de 6 minute pentru a seta crusta.Resetează cuptorul la 425 425 F.To pregătiți umplutura, combinați tapioca, zahărul, sarea, scorțișoara, cuișoarele și condimentul într-un castron mic. Pune deoparte.
Se amestecă dovleacul cu laptele și ouăle.
Adăugați amestecul de zahăr până se omogenizează.
Se toarnă în crusta de plăcintă.
Coaceți timp de 15 minute.Reduceți temperatura la 350 de litri f, coaceți încă 50-55 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat.Se răcește complet.
Serviți sau refrigerați. Bucurați-vă!