Plăcintă cu dovleac (fără grâu, fără ouă și fără lactate)

Plăcinta cu dovleac (fără grâu, fără ouă și fără lactate) necesită aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sirop de porumb, cuișoare măcinate, făină de copt pentru toate scopurile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), Aluat comestibil pentru biscuiți (fără ouă și fără lactate), și Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Se amestecă împreună făină fără gluten și 1 linguriță de sare. Într-un castron separat, amestecați uleiul vegetal și crema de soia până la crem.
Se toarnă amestecul de ulei în amestecul de făină, se amestecă cu furculița până se omogenizează. Bateți crusta în partea inferioară și laterală a unei tigaie de 9 inci.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți și puneți deoparte.
Reduceți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți dovleacul, crema de soia, zahărul brun, amidonul de porumb, siropul de porumb, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, sarea și cuișoarele într-un blender. Se amestecă până se combină.
Se toarnă în crusta de plăcintă pre-coaptă.
Așezați folie în jurul marginilor crustei de plăcintă și coaceți timp de 60 de minute sau până când un cuțit introdus la 1 inch de crustă iese curat. Se răcește plăcinta pe blat timp de 2 ore, apoi se dă la frigider peste noapte înainte de servire.