Plăcintă Cu Dovleac Cu Pralină Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați

Dacă 61 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., scăzut Carb Praline Pumpkin Pie ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână grea, înlocuitor de zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ușor Scăzut Carb Dovleac Placinta Cu Branza, Keto Pui Oală Pie - Low Carb, și Parfaits de pralină de dovleac (fără carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă toate ingredientele crustei împreună într-un castron mic. În timp ce amestecul este încă cald din unt, apăsați-l uniform în fundul unei tigaie cu plăcintă adâncă.
Coaceți aproximativ 5 minute sau până se rumenesc.
Scoateți piecrust din cuptor.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați toate ingredientele de umplere într-un bol mediu și amestecați bine cu un tel de sârmă.
Se toarnă umplutura în bucată pre-coaptărusta.
Coaceți timp de 15 minute și apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Continuați să coaceți încă 50 până la 55 de minute. Pentru a testa coacerea, lipiți o scobitoare în centru; Dacă iese curat, plăcinta este gata.
Se răcește și apoi se răcește înainte de servire. Pentru a servi, acoperiți fiecare felie cu o păpușă de frișcă cu conținut scăzut de carbohidrați.
Cu un mixer electric la înălțime, bateți smântâna grea doar până se spumă. Apoi adăugați înlocuitorul de zahăr și extractul de vanilie și continuați să bateți la înălțime până se formează vârfuri. Aveți grijă să nu supra-bici, sau crema se va rupe.
Transferați într-o pungă de patiserie sau doar lingurați pe plăcintă.