Plăcintă Cu Dovleac Cu Miere De Ghimbir

Plăcintă Cu Dovleac Cu Miere De Ghimbir
Placinta cu dovleac cu miere de ghimbir este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 378 calorii. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frișcă îndulcită cu miere, aluat de crustă pentru plăcintă cu unt, zahăr brun auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miere De Ghimbir Unt De Dovleac, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
2
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola sub; sertizați marginile decorativ. La frigider 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie. Umpleți cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Coaceți până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă se formează bule de crustă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați în rack. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Bateți dovleacul, zahărul și mierea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Bateți ouăle câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Bateți în 1 1/4 căni smântână, ghimbir, scorțișoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Coaceți plăcinta până se fixează, acoperind marginile cu guler de folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 60 de minute. Mișto. (Se poate face cu 6 ore înainte.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Se servește la temperatura camerei cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
1
Pentru a face un guler de folie, pliați o bucată de folie lungă de 12 inci într-o bandă cu laturile înalte de 3 inci. Stați banda pe suportul cuptorului în jurul vasului de plăcintă. Fixați consola cu o agrafă. Gulerul nu trebuie să atingă sau să acopere crusta pentru a o proteja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista