Plăcintă Cu Dovleac Amaretto Cu Pralină De Migdale

Plăcintă Cu Dovleac Amaretto Cu Pralină De Migdale
Plăcinta de dovleac Amaretto cu pralină de migdale durează aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 579 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de uimitor. Amaretto-Plăcintă Cu Dovleac Streusel Cu Migdale, Tarta De Cirese Amaretto Clafouti Cu Pralina De Migdale, și Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: pulsați făina, fursecurile și sarea într-un robot de bucătărie până când fursecurile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați untul și pulsați până când amestecul arată ca o masă grosieră cu bucăți de unt de mărimea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Stropiți în 1/4 cană de apă cu gheață și pulsați până când aluatul începe să se unească. Întoarceți-vă într-o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci (nu farfurie adâncă) și apăsați în partea de jos și în sus pe laturi la aproximativ 1/4 inch deasupra jantei. Pătrundeți peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați crusta cu folie, apoi umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Coaceți până când marginile sunt aurii, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți folia și greutățile și continuați să coaceți până când crusta este aurie peste tot, încă 10 până la 15 minute. Se răcește complet pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1
Bateți dovleacul, smântâna, zahărul, ouăle, lichiorul, nucșoara, vanilia și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
(aroma Originala)(aroma Originala)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă în crustă și se coace până când marginile sunt setate, dar centrul încă tremură, 50 până la 60 de minute. Se răcește complet pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Între timp, faceți pralina: tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon sau hârtie pergament și periați cu ulei vegetal. Se amestecă zahărul și 1 lingură de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, învârtind tigaia, dar fără a amesteca, până la chihlimbar, 6 până la 7 minute. Se amestecă migdalele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
(23)(23)
PralinePraline
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă amestecul pe foaia de copt pregătită, întinzându-l cât mai subțire cu o spatulă de cauciuc. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Tăiați sau rupeți grosolan pralina și presărați peste plăcintă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
6
Fotografii de Con Poulos

Vin recomandat: Vin Santo, Moscato, Vin De Gheață

Plăcinta cu dovleac poate fi asociată cu Vin Santo, Moscato și Ice Wine. Vin santo este de obicei dulce, cu note de condimente și nuci de copt, așa că se împerechează foarte bine cu deserturile condimentate cu dovleac. Un Moscato spumant bun ar funcționa și el, iar dacă ai chef de stropire, un vin cu gheață. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Spinetta Bricco Quaglia Moscato d ' Asti. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
La Spinetta Bricco Quaglia Moscato d ' Asti
La Spinetta Bricco Quaglia Moscato d ' Asti
Galben cu reflexe verzi. Dulce și sexy, măr verde delicios și caprifoi. Un vin care surprinde prin prospețimea sa remarcabilă și aromele strălucitoare de fructe care amintesc de măr, pere condimentate și miere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista