Plăcintă Cu Dovleac
Pumpkin Pie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 85 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 21 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, vanilie, creme fraiche și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un castron mare de amestecare, combinați dovleacul piure, creme fraiche, zahărul brun, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele și amestecați împreună până se amestecă bine. Se amestecă ouăle, vanilia și coniacul sau romul.
Bateți din nou până se amestecă bine.
Mutați amestecul de dovleac în coaja plăcintei și jiggle ușor tigaia pentru a-l ajuta să-și găsească nivelul.
Coaceți aproximativ 1 oră, până când este așezat în centru.