Plăcintă Cu Căpșuni
Această rețetă servește 50 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, cremă de brânză philadelphia, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Plăcintă Cu Căpșuni, Strawberry Shortbread Baruri, și Shortbread Shortcake Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în gelatină uscată într-un castron mediu cel puțin 2 minute până se dizolvă complet.
Se adaugă apă rece; se amestecă. Bateți brânza cremă într-un castron mare cu sârmă până când este cremoasă. Adăugați treptat gelatina, bătând până se omogenizează bine.
Puneți vasul de gelatină într-un castron mai mare de gheață și apă.
Lăsați să stea 5 minute sau până se îngroașă (consistența albușurilor neînvinse), amestecând ocazional.
Adăugați topping biciuit; bateți cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă căpșunile. Refrigerați 20 până la 30 de minute sau până când amestecul este foarte gros și va Movila.
Lingură în crustă. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Garnisiți cu topping suplimentar bătut și jumătăți de căpșuni chiar înainte de servire, dacă doriți.