Plăcintă cu cârnați și cartofi
Plăcintă cu cârnați și cartofi ar putea fi doar rețeta ketogenă pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 452 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fâșii de bacon, brânză cheddar, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ plăcintă cu cartofi cu cârnați cu șase ingrediente, plăcintă cu cartofi cu cârnați cu șase ingrediente și plăcintă italiană cu cartofi piure.
Instrucțiuni
Combinați cârnații, 1/2 cană brânză mozzarella, 1/4 cană ceapă, pesmet și apă. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in neuns. tavă de plăcintă, formând o margine de-a lungul marginii tavii.
Coaceți la 375° timp de 20 de minute sau până când sucurile sunt limpezi; scurgere. Între timp, într-o tigaie, gătiți baconul până devine crocant; scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați 1 lingură de picurare.
Adăugați cartofi; gătiți la foc mediu-mare timp de 10 minute sau până când se rumenesc, amestecând din când în când.
Adăugați ardeiul verde și ceapa rămasă. Reduceți căldura la mediu; gătiți timp de 5 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când. Într-un castron, bateți ouăle, laptele, sare și piper; se amestecă cu brânză cheddar.
Adăugați în tigaie; reduceți căldura și gătiți timp de 2-3 minute sau până când ouăle sunt ușor umede. Se pune în coajă de cârnați.
Se presară cu mozzarella rămasă; sfărâmă bacon deasupra. Reveniți la cuptor pentru 5 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Argyle Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Argyle Pinot Noir]()
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.