Plăcintă Cu Cremă Irlandeză De Ciocolată

Chocolate Irish Cream Pie ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 396 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de unt, cremă irlandeză baileys, budincă de ciocolată instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați La maxim crema irlandeză cremă de ciocolată cremă de brânză brownies, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Tort de ciocolată cu melasă de ciocolată cu glazură de cremă irlandeză Baileys pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se amestecă firimiturile de cracker graham și untul topit până se omogenizează bine. Apăsați amestecul într-o placă de plăcintă de 8 sau 9 inci.
Coaceți timp de 7 minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când nu mai este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Se transferă la frigider până se răcește bine, cel puțin 30 de minute.
Bateți ferm și rapid înghețata de ciocolată topită, crema irlandeză și amestecul de budincă. Amestecul va începe să se îngroașe destul de rapid.
Întindeți amestecul în coaja de plăcintă pregătită.
Puneți coaja de plăcintă umplută la congelator timp de o oră.
Cincisprezece minute înainte de congelare se face, combina ciocolata si untul intr-un castron set peste apă la foc mic. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează și se topește. Întindeți ușor deasupra plăcintei cu budincă înghețată, asigurându-vă că se întinde ușor și într-o singură direcție, astfel încât stratul delicat de budincă să nu fie rupt.
Întoarceți plăcinta la frigider și lăsați să se stabilească 2-3 ore.
Se servește răcit, cu frișcă și un praf de pudră de cacao, dacă se dorește.