Plăcintă Cu Cremă Dublă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Double Coconut Cream Pie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 615 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, smântână grea, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cupcakes duble cu nucă de cocos cu ciocolată cu glazură de brânză cremă Nutella, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit.
Așezați 3 căni de nucă de cocos într-un castron. Într-o tigaie, topiți 5 linguri. unt. Se amestecă untul în nucă de cocos până se umezește. Apăsați amestecul în partea de jos și părțile laterale ale plăcii de plăcintă.
Coaceți până când crusta devine maro auriu intens, 25 până la 30 de minute. Verificați desdacă marginile se rumenesc înainte de fund, acoperiți marginile cu benzi de folie.
Transferați crusta pe un suport de sârmă.
Presărați chipsuri de ciocolată peste crusta fierbinte și lăsați să stea 5 minute, până se topește. Întindeți ușor ciocolata pe fundul crustei. Puneți la frigider crusta timp de 10 până la 15 minute.
Într-un castron, bateți ouăle, zahărul, făina și vanilia până se omogenizează. Încălziți laptele într-o tigaie la foc mediu până aproape fierbe.
Șoptind constant, turnați încet laptele fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa fiarba si se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă restul de 2 căni de nucă de cocos și 2 linguri. unt; lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
Se toarnă cremă în crustă. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața cremei și răciți complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Folosind un mixer electric, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide.
Întindeți frisca peste cremă, învârtindu-se decorativ. Se răcește plăcinta timp de 30 de minute.
Presărați nucă de cocos prăjită înainte de servire, dacă doriți.