Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă-Lămâie

Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă-Lămâie
Placinta cu crema de rubarbă-lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți compot ușor de rubarbă, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă-Lămâie, Pavlovas de Paște cu frișcă de lămâie și compot de vanilie-rubarbă, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mic, combinați untul, gălbenușurile de ou, zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se amestecă în mod constant până când amestecul straturi groase partea din spate a unei linguri de lemn, 10-12 minute (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă într-un castron mic, se acoperă și se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore, sau se cuibărește într-un castron mare cu apă cu gheață și se amestecă amestecul până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-o măsură de sticlă rezistentă la căldură cu 1 cană, presărați gelatină peste 2 linguri de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Lăsați să stea până la moale, 2 până la 3 minute. Puneți 1 inch de apă într-o tigaie mică; se aduce la fierbere la foc mare, apoi se scoate de pe foc. Setați măsura în apă în tigaie și amestecați până când gelatina este dizolvată, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lasă să se răcească.
6
Într-un castron mare, bateți crema până se îngroașă ușor. Bateți constant, turnați gelatină; continuați să bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se amestecă aproximativ 1/2 cană frișcă în amestec rece de lămâie până se amestecă bine, apoi se răzuie amestecul de lămâie în frisca rămasă și se pliază ușor până se încorporează. Se toarna in crusta de placinta si se raspandeste nivelul. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se întărește, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Turnați compotul de rubarbă într-o strecurătoare fină așezată peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Lăsați să se scurgă până se oprește picurarea, apoi lingurați ușor bucățile de rubarbă peste crema de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
10
Tăiați plăcinta în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista