Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că dați plăcintă cu cremă de nucă de cocos făcută cu jumătate și jumătate de încercare. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr granulat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați The Halloween Express-Rom, Espresso, sirop de arțar și jumătate și jumătate, Halloween Expresso-Rom, Espresso, sirop de arțar și jumătate și jumătate, și Pui De Nucă De Cocos Și Coriandru Pe Jumătate Prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați zahărul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți gălbenușurile de ou. Întoarceți căldura la mediu și bateți treptat în jumătate și jumătate. Continuați să bateți până când amestecul începe să fiarbă, continuați să bateți după ce fierbe încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul, sarea, ambele extracte și nuca de cocos. Puneți într-un castron, apăsați o bucată de ceară unsă sau hârtie pergament pentru a împiedica formarea pielii și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Când se răcește, se transferă în coaja de plăcintă coaptă și se răcește.Bateți smântâna până se formează vârfuri moi, apoi adăugați zahăr pudră și bateți până se rigidizează. Bate în vanilie. Pipă sau întinde peste plăcintă.Dacă aveți niște nucă de cocos suplimentară, prăjiți-o într-o tigaie uscată, lăsați-o să se răcească și presărați deasupra pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista