Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că dați plăcintă cu cremă de nucă de cocos făcută cu jumătate și jumătate de încercare. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr granulat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați The Halloween Express-Rom, Espresso, sirop de arțar și jumătate și jumătate, Halloween Expresso-Rom, Espresso, sirop de arțar și jumătate și jumătate, și Pui De Nucă De Cocos Și Coriandru Pe Jumătate Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combinați zahărul și amidonul de porumb.
Bateți gălbenușurile de ou. Întoarceți căldura la mediu și bateți treptat în jumătate și jumătate. Continuați să bateți până când amestecul începe să fiarbă, continuați să bateți după ce fierbe încă un minut.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, sarea, ambele extracte și nuca de cocos. Puneți într-un castron, apăsați o bucată de ceară unsă sau hârtie pergament pentru a împiedica formarea pielii și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Când se răcește, se transferă în coaja de plăcintă coaptă și se răcește.Bateți smântâna până se formează vârfuri moi, apoi adăugați zahăr pudră și bateți până se rigidizează. Bate în vanilie. Pipă sau întinde peste plăcintă.Dacă aveți niște nucă de cocos suplimentară, prăjiți-o într-o tigaie uscată, lăsați-o să se răcească și presărați deasupra pentru garnitură.