Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu crustă vopsită în ciocolată

Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu crustă vopsită în ciocolată
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 117g de grăsime, și un total de 1445 calorii. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți nucă de cocos, smântână grea, cremă de nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu crustă de ciocolată, și Plăcintă tropicală cu cremă de nucă de cocos în crustă de biscuiți cu nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În jumătatea superioară a unui cazan dublu setat peste apă abia fierbinte, amestecați ciocolata până se topește. Folosind o perie de patiserie, periați coaja de plăcintă coaptă până la jantă cu ciocolata topită. Puneți deoparte să se răcească și să se întărească la temperatura camerei sau, neacoperit, la frigider. Într-o cratiță mare, aduceți laptele, smântâna de nucă de cocos și fasolea de vanilie la foc mic la foc mediu. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică (sau folosind un mixer de mână), bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până la galben pal și pufos. Cu mixerul care rulează la viteză mică, amestecați amidonul de porumb, apoi turnați treptat amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se strecoară amestecul înapoi în cratiță pentru a-l netezi și a îndepărta fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Șoptind constant, gătiți la foc mediu-mare până se îngroașă și doar fierbe. Când amestecul se îngroașă, biciul va lăsa urme pe fundul vasului și amestecul va avea câteva bule mari care fierb până sus.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă amestecul într-un bol mediu și se amestecă untul. Umpleți jumătate un castron mare cu apă cu gheață. Se odihnește vasul care conține crema în apa cu gheață și se lasă să se răcească, amestecând frecvent pentru a răci amestecul. Când crema este rece, bateți crema până când este rigidă. Îndoiți frișca și nuca de cocos în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Turnați amestecul în coaja de plăcintă acoperită cu ciocolată și neteziți blatul. Refrigerați descoperit cel puțin 2 ore. (Sau la frigider până când este gata de servit, până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Se servește rece.
8
Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer manual), amestecați făina, sarea și zahărul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați untul și amestecați doar până când aveți un amestec sfărâmicios, nisipos. Ar trebui să puteți vedea în continuare bucățile de unt. Într-un castron mic, amestecați apa și oțetul împreună. Cu mixerul care rulează la viteză medie, se strecoară în amestecul de apă-oțet și se amestecă doar până se formează un aluat. Ar trebui să vedeți în continuare bucăți mici de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru, împărțiți aluatul în 1/2 și formați-l în 2 discuri rotunde, plate. Înfășurați separat în folie de plastic și refrigerați cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare. (Sau, refrigerați până la 48 de ore sau congelați până la 1 lună înainte de utilizare. Dacă este înghețat, lăsați să se dezghețe la frigider peste noapte înainte de rulare.) Când vine momentul să întindeți aluatul, lăsați aluatul să se încălzească câteva minute la temperatura camerei. Praf o suprafață de lucru cu doar câteva linguri de făină și păstrați niște făină suplimentară la îndemână. Dacă doriți, puteți întinde aluatul între 2 foi de hârtie cerată (fluturând foaia de jos și partea superioară a aluatului înainte de rulare), ceea ce face mult mai ușor transferul în tigaie mai târziu. Cu toate acestea, nu veți putea verifica progresul aluatului la fel de ușor. Depinde numai de tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Presărați puțină făină deasupra aluatului și începeți să rulați spre exterior din centru cu lovituri rapide și ușoare. Nu vă faceți griji dacă marginile se despart puțin; concentrați-vă pe obținerea unui cerc bun care merge din centru. Ridicați și rotiți aluatul cu 1/4 rotație în fiecare minut pentru a vă asigura o rulare uniformă. Aluatul ar trebui să se simtă neted și moale; unii spun că ar trebui să se simtă ca în interiorul antebrațului. Dacă devine lipicios, presărați puțin mai multă făină, dar nu faceți acest lucru de mai mult de 2 sau 3 ori; aluatul va absorbi prea multă făină. În schimb, puneți-l înapoi la frigider timp de 15 minute pentru a întări untul. Continuați să rulați până când cercul este cu cel puțin 2 inci mai mare decât tigaia dvs. (de exemplu, 11 inci lățime pentru o tigaie de plăcintă de 9 inci) sau cu 3 inci mai mare pentru plăcintele cu farfurie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Setați plăcinta sau tigaia în apropiere. Folosim întotdeauna Tigăi grele din aluminiu, deoarece tigăile de sticlă par să coacă crusta prea repede. Cu toate acestea, știm că avantajul sticlei este că puteți verifica cu ușurință culoarea crustei. Din nou, depinde de tine. Oricare alegere va funcționa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
13
Pentru a transfera crusta în tigaie, considerăm că este mai ușor să rostogolim o crustă finită pe știftul de rulare, apoi să o derulăm ușor în tigaie. Sau, îl puteți plia ușor în sferturi, îl puteți ridica, poziționa punctul central în centrul tigaiei și îl puteți desface în tigaie. Dacă folosiți hârtie cerată, îndepărtați stratul superior, întoarceți ușor crusta în tigaie și îndepărtați hârtia rămasă. Asigurați-vă că aluatul este lăsat să se așeze complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Nu întindeți și apăsați aluatul în colțuri; aluatul întins se va micșora probabil atunci când îl coaceți. În schimb, ridicați marginile crustei pentru a o lăsa să se așeze în colțuri. Dacă aluatul se rupe puțin, nu vă îngrijorați; îl vom patch-uri într-un minut. Folosind foarfece sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul la 3/4-inch de jantă. Folosiți orice resturi suplimentare pentru a lipi crusta, apăsând cu degetele (udați-le dacă este necesar) sau dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Lucrând în jurul jantei, întoarceți crusta sub ea însăși (nu sub marginea tigaiei) pentru a face o margine groasă, apăsând-o ferm pe tigaie pentru a reduce contracția. Pentru a decora janta, trebuie doar să o apăsați peste tot cu spatele unei furculițe. Pentru un aspect puțin mai avansat, apăsați degetul mare și arătătorul unei mâini împreună. Folosiți-le pentru a împinge ușor marginea groasă a aluatului spre exterior, în timp ce împingeți spre interior cu arătătorul celeilalte mâini, astfel încât să se intersecteze într-un "V" cu aluatul între ele. Repetați în jurul jantei pentru a face o margine ondulată. Se răcește cu 20 de minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Încălziți cuptorul la 375 de grade. Aliniați interiorul crustei răcite cu folie de aluminiu (nu întoarceți janta, ci lăsați excesul lipit, astfel încât să aveți ceva de care să vă țineți). Umpleți folia până la vârful cochiliei cu greutăți de plăcintă, orez sau fasole uscată. (Greutățile plăcilor sunt pelete metalice sau ceramice reutilizabile care țin crusta în poziție pe măsură ce se coace. Le puteți cumpăra la magazinele de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
17
Coaceți 25 până la 30 de minute, până când se usucă și începe să devină "blond". Ridicați folia și greutățile din coajă și coaceți încă 10 până la 15 minute, verificând frecvent pentru a preveni coacerea excesivă, până se rumenesc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista