Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Plăcinta cu cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 777 calorii, 8g de proteine, și 56G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, nucă de cocos, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă cu căpșuni și smântână.

Instrucțiuni

1
Se potrivesc 1 piecrust într-o placă de plăcintă de 9 inch în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj; ori marginile sub, și crimp. Înțepați fundul și părțile laterale ale piecrust cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
2
Coaceți conform instrucțiunilor pachetului pentru o plăcintă cu o singură crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Bateți împreună jumătate și jumătate și gălbenușurile de ou. Treceți treptat amestecul de ouă în amestecul de zahăr; aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 1 minut; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se amestecă untul, 1 cană de nucă de cocos și 1 linguriță de vanilie. Acoperiți cu folie de plastic, plasând folie de plastic direct pe umplerea tigaiei; lăsați să stea 30 de minute. Puneți amestecul de cremă în crusta pregătită, acoperiți și răciți 30 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
CremăCremă
VanilieVanilie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
6
Bateți frisca la viteză mare cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat 1/3 cană de zahăr și restul de 1 1/2 lingurițe de vanilie, bătând până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Întindeți sau pipeți frisca peste umplutura de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista