Plăcintă Cu Cremă De Lămâie Cheie

Plăcintă Cu Cremă De Lămâie Cheie
Rețeta cheie plăcintă cu cremă de var poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecetes necesită ouă, suc de lămâie cheie, coajă de lămâie și crustă de plăcintă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Plăcintă Cu Cremă De Lămâie Cheie, Gogoși Cu Plăcintă Cu Lămâie La Cuptor {Key Lime Blog Party}, și Key Lime Pie Înghețată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu de amestecare, combinați ouăle, laptele condensat, sucul de lămâie și coaja de tei. Bateți la viteză medie cu mixerul electric timp de aproximativ 1 minut sau până când amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se toarnă în coajă de patiserie coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute, până când centrul este setat. Se răcește pe un raft timp de 15 minute, apoi se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Garnisiți cu frișcă, dacă doriți. Refrigerați imediat resturile. A nu se păstra mai mult de 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista