Iaurt De Casă

Iaurt De Casă
Iaurtul de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 153 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Încercați Iaurt Vegan De Casă (Iaurt Tofu), Iaurt De Casă, și Iaurt De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin curățarea și sterilizarea tuturor echipamentelor și instrumentelor, precum și a suprafeței de lucru. Majoritatea ustensilelor și recipientelor de depozitare pot fi igienizate în mașina de spălat vase (unele mașini au o setare de igienizare). Alternativ, sterilizați totul în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Pregătiți o baie de gheață, umplând un castron mare sau chiuvetă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Atașați un termometru pentru bomboane la o oală grea și mare și adăugați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Puneți oala la foc moderat și încălziți laptele până când ajunge la cel puțin 180 de litri F sau fierbe, amestecând ocazional pentru a preveni formarea unei piele și asigurându-vă că laptele nu se opărește sau fierbe. Alternativ, așezați laptele într-un castron mare pentru microunde sau într - o ceașcă mare de măsurare din sticlă cu gura de scurgere (pentru turnare ușoară) și puneți-l la microunde la intervale de 2 până la 3 minute, până când ajunge la 180 de grade sau fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scoateți laptele de pe foc și lăsați-l să se răcească la 110 de la 115 de la F la 115 de la F. pentru a accelera procesul de răcire, puneți vasul în baia de gheață pregătită și amestecați laptele ocazional. (Dacă temperatura laptelui scade prea scăzută, readuceți-o la foc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Dacă folosiți iaurtul ca cultură de început: într-un castron mic, combinați aproximativ 1 cană de lapte cald cu iaurtul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul de iaurt-lapte în laptele cald rămas și amestecați până se încorporează complet. Nu amestecați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
LapteLapte
8
Dacă utilizați o cultură de iaurt pudră: Urmați instrucțiunile producătorului și adăugați cantitatea specificată de cultură pudră în laptele cald; bateți până se încorporează complet. Nu amestecați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă sau se toarnă amestecul în recipientele pentru fabricarea iaurtului sau într—un alt incubator (dacă se utilizează un termos, mai întâi încălziți interiorul cu apă fierbinte de la robinet) și incubați între 110 litri F și 115 litri F timp de 5 până la 10 ore, în funcție de aroma și consistența dorite-perioadele de incubație mai lungi produc iaurt mai gros și mai tartă. Nu deranjați iaurtul în timpul incubației.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Acoperiți iaurtul și dați-l la frigider până la rece, 2 până la 3 ore. (Dacă ați folosit un termos pentru a incuba, transferați iaurtul finit într-un recipient neizolat pentru răcire, astfel încât temperatura să scadă.) Amestecați orice aromă în iaurt chiar înainte de servire. (Pentru iaurtul mai gros, în stil grecesc, după incubare, lingurați iaurtul într-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză așezată peste un castron și lăsați-l să se scurgă, acoperit la frigider, timp de cel puțin 1 oră sau peste noapte. Aruncați zerul care se scurge din iaurt sau rezervați-l pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
11
Iaurtul poate fi păstrat la frigider, în recipiente acoperite din sticlă, ceramică sau plastic, timp de până la 2 săptămâni, dar aroma va fi cea mai bună în prima săptămână. Pe măsură ce iaurtul îmbătrânește, devine mai tartă. Dacă mai mult zer se separă din iaurt, amestecați-l înapoi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
1
* Iaurtul trebuie să se incubeze cel puțin 5 ore, dar se poate incuba în siguranță mult mai mult, chiar și peste noapte. Dacă utilizați un aparat de iaurt cu cronometru și îl setați pentru o incubație mai scurtă (5 ore, de exemplu), este bine să îl lăsați să stea acolo încă câteva ore. Același lucru este valabil și pentru un termos sau altă metodă de incubație; rețineți că, cu cât perioada de incubație este mai lungă, cu atât iaurtul final este mai gros și mai acru.* Zerul care se scurge din iaurt este plin de vitamine și minerale și poate fi adăugat la smoothie-uri și lassis, folosit ca lichid de gătit sau transformat într-o băutură simplă cu puțin zahăr sau sare.• Ca o modalitate alternativă de a îngroșa iaurtul, amestecați 3 sau 4 linguri de lapte uscat praf fără grăsimi atunci când adăugați starterul.* Această rețetă poate fi dublată sau triplată; creșteți cantitatea de starter și lapte proporțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BeaBea
Lapte PrafLapte Praf
IaurtIaurt
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bucătărie TimerBucătărie Timer
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista