Plăcintă Cu Cremă De Dovleac
Placinta cu crema de dovleac este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 514 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri suplimentare de cracker graham, zahăr pudră, biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade. Măcinați biscuiții graham într-un robot de bucătărie (sau, dacă nu aveți un robot de bucătărie, puneți-i într-un ziploc mare și lăsați-i cu un sucitor.)
Adăugați zahăr pudră și unt topit și procesați până se combină complet. Apăsați în partea de jos și părțile laterale ale unei tigaie până când este frumos și ferm.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până când se încălzește și "se fixează."
Scoateți din cuptor și lăsați crusta să se răcească completely.In o cratiță medie, amestecați amestecul de budincă uscată cu jumătate și jumătate și smântână.
Adăugați condimente. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul este Bulbuc și gros.
Se ia de pe foc și se amestecă whisky, dacă se folosește.
Adăugați dovleacul și amestecați pentru a combina.
Puneți capacul pe oală și lăsați-l deoparte să se răcească. Când este suficient de rece, puneți oala în frigider pentru a se răci complet. Când amestecul este rece, scoateți din frigider. Într-un bol de amestecare, adăugați 1/2 cană smântână grea și zahăr brun. Bateți până când este foarte ușor și pufos. Îndoiți amestecul de cremă de dovleac până se combină.
Se toarnă în crustă răcită. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Se servește cu biscuiți graham sfărâmați deasupra.