Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Și Zmeură

Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Și Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de ciocolată-zmeură. O porție conține 300 de calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, biscuiți graham, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Cremă De Zmeură-Ciocolată, și Înghețată De Zmeură De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Așezați zmeura, zahărul și sarea într-o cratiță medie, nereactivă și amestecați până când zmeura este acoperită cu zahăr. Se pasează cu un masher de cartofi până când aproximativ jumătate din fructe de pădure sunt complet zdrobite, dar rămân câteva bucăți de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
CartofiCartofi
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați tigaia la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până se formează bule de-a lungul marginii, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați coaja de tei și sucul, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere completă, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat și zmeura se destramă, încă aproximativ 8 minute. Între timp, așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Rupeți biscuiții în bucăți aspre de 2 inci și puneți-le într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Procesați în firimituri fine (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni), aproximativ 30 de secunde. Opriți motorul, adăugați untul topit și pulsați pentru a combina, aproximativ 5 (1 secundă) impulsuri. (Alternativ, așezați biscuiții într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați. Folosind un sucitor, spargeți în firimituri fine uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor
2
Se transferă într-un castron mediu, se adaugă untul topit și se amestecă până se combină uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Turnați amestecul de firimituri într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și, folosind fundul unei căni sau degetele, apăsați ferm și uniform în partea de jos și în sus.
4
Coaceți până când sunt parfumate și ușor întunecate la culoare, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți placa de plăcintă pe o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Așezați chipsurile de ciocolată și smântâna într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu pana cand ciocolata este doar topita si amestecul este neted, aproximativ 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă în crusta răcită și se întinde într-un strat uniform. Congelați până când stratul de ciocolată este setat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
8
Scoateți din congelator în timp ce faceți crema de zmeură filling.To faceți umplutura de cremă de zmeură și asamblați:răciți vasul unui mixer de suport și accesoriul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați smântâna, zahărul și vanilia în castron și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Bateți până se formează vârfuri medii, aproximativ 3 până la 4 minute.) Opriți mixerul și adăugați siropul de zmeură răcit. Readuceți mixerul la viteză mare și bateți până se formează vârfuri ferme, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut (sau 2 până la 3 minute dacă bateți cu mâna).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Scoateți vasul din mixer și, folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți de-a lungul fundului și amestecați ușor pentru a încorpora orice dungi albe.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
12
Transferați umplutura de cremă de zmeură în crusta pregătită și întindeți-o într-un strat uniform.Aranjați întreaga tulpină de zmeură cu fața în jos într-un model decorativ deasupra umpluturii. Pune plăcinta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
CremăCremă
13
Așezați chipsurile de ciocolată într-o cratiță mică la foc mic, amestecând ocazional până când sunt topite și netede. (Alternativ, topiți ciocolata în cuptorul cu microunde, amestecând la intervale de 30 de secunde pentru a evita arderea.) Înmuiați o furculiță în ciocolata topită și stropiți-o peste plăcintă într-un model în zig-zag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Așezați plăcinta la frigider neacoperită timp de cel puțin 15 minute și până la 2 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista