Plăcintă cu cremă de ciocolată cu bezea Elvețiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de ciocolată cu bezea Elvețiană. Această rețetă servește 8 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 712 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, zahăr granulat, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată umedă cu cremă de unt de bezea elvețiană de ciocolată, Mini Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de bezea Elvețiană, și Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați napolitanele în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu atașamentul lamei; pulsați până la măcinat fin.
Transferați într-un bol de amestecare mediu.
Adăugați untul topit și amestecați până se combină bine. Apăsați firimiturile pe partea de jos și la aproximativ 2 inci în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 8 inci. Acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute și până la noapte.
Se toarnă laptele într-un castron mic.
Adăugați gelatina, învârtindu-se pentru a combina și lăsați-o să se înmoaie în lapte timp de 5 minute.Între timp, turnați smântâna și 2 linguri de zahăr granulat într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul.
Adăugați amestecul de gelatină și lapte, amestecând pentru a combina.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata tocată și 1 linguriță de vanilie; acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute să se topească. Amestecați amestecul pentru a vă asigura că ciocolata s-a topit corect.
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri fine direct în crusta răcită; lăsați orice bucăți de ciocolată sau gelatină în sită pentru a le arunca. Mutați cu grijă crusta umplută la frigider pentru a se răci descoperită timp de șase ore sau până peste noapte. Puteți alege să acoperiți crusta umplută cu folie de plastic numai după ce umplutura s-a răcit complet.
Așezați albușurile de ou și 1 ceașcă de zahăr brutari într-un castron rezistent la căldură. Puneți vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Amestecați amestecul constant până când albușurile sunt puțin mai calde decât temperatura corpului și tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute. Nu ar trebui să puteți detecta nicio granulație atunci când amestecul este frecat între degete. Folosiți atașamentul de tel al unui mixer electric pentru a bate albușurile, la viteză medie, până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de vanilie de linguriță de vanilie, apoi ridicați viteza la mare și continuați să bateți până când este rigid și lucios, dar nu încă uscat, cu aproximativ 5 până la 10 minute în plus (în funcție de instrumentele și metoda dvs.).
Scoateți crusta umplută din frigider. Folosind o spatulă de cauciuc, aruncați grămezi mari de bezea deasupra, ridicând spatula pentru a crea vârfuri. Folosiți o torță de bucătărie pentru a rumeni partea superioară a bezea. Alternativ, puteți rumeni blatul într-un cuptor preîncălzit la 500 de grade. Urmăriți-l cu atenție, deoarece se va rumeni rapid.Răciți bine plăcinta înainte de servire. Scoateți cu grijă inelul din tigaia cu arc și tăiați-l în 8 felii, ștergeți cuțitul curat cu apă caldă după fiecare felie de cuțit.