Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de ciocolată. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 429 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, extract de vanillan, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți crusta de plăcintă prin coacere oarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau dacă utilizați zgârieturi, acoperite cu pergament și greutăți de plăcintă la 375 timp de 20 de minute și neacoperite la 350 timp de 20 de minute sau până când sunt gata.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță de 2 litri.
Bateți laptele treptat. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa amestecul.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou. Se amestecă înapoi în amestec fierbinte, amestecând pentru a se combina. Gatiti si amestecati la foc mediu pana fierbe amestecul.Se fierbe timp1 minut, amestecând constant.
Adăugați ciocolată, unt și vanilie. Se amestecă până se topește ciocolata.
Se toarnă în crusta de plăcintă pregătită. Apăsați folie de plastic pe suprafața umpluturii plăcintei pentru a preveni formarea pielii. Dați la frigider câteva ore până se răcește complet sau peste noapte.Când plăcinta este răcită, bateți smântâna și bateți zahărul și vanilia cofetarilor. Țeavă - l în jurul marginilor sau întinde-l deasupra.