Plăcintă cu cremă de Caramel a revistei Food & Wine cu Topping crocant de orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de Caramel a revistei Food & Wine' cu Topping de orez crocant. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 505 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, sirop de porumb, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fenicul crocant la cuptor al revistei Food & Wine, Cifrele de afaceri cu suc de fructe cu unt ale revistei Food & Wine, și Gratin De Varză De Bruxelles (Revista Food Network) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți alunele într-o farfurie de plăcintă de sticlă și prăjiți aproximativ 8 minute, până când sunt ușor aurii și parfumate; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Transferați nucile într-un mini robot de bucătărie și măcinați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă nucile măcinate într-un castron mediu și se adaugă firimiturile de cracker graham, zahărul și untul; se amestecă până se umezește uniform. Apăsați firimiturile peste partea inferioară și în sus a plăcii de plăcintă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Căpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Coaceți crusta timp de 8 minute, până când abia se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați placa de plăcintă într-un suport pentru a se răci.
7
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere la foc moderat, învârtind ușor tigaia până când zahărul se dizolvă. Gatiti la foc moderat, netulburat, pana se formeaza un caramel de chihlimbar profund, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se ia de pe foc. Adăugați cu grijă 1 cană de lapte, apoi gătiți la foc moderat, amestecând ușor, până se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Într-un castron mic de sticlă, combinați 1/4 cană de lapte cu vanilia; presărați gelatina deasupra și lăsați să stea până se înmoaie. Într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă, bateți restul de 2 3/4 căni de lapte cu amidon de porumb și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bomboane Runts
Căpșuni La Picior
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
10
Se toarnă amestecul de lapte în caramel și se fierbe la foc moderat, amestecând constant până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile, pe rând. Întoarceți amestecul la fierbere și gătiți până se îngroașă din nou, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Bateți amestecul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Cu o spatulă de cauciuc, întindeți ușor budinca de caramel în crusta răcită. Atingeți ușor placa de plăcintă pe o suprafață de lucru pentru a așeza budinca. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața plăcintei și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament și acoperiți cu spray de legume. Într-o cratiță mică și grea, aduceți zahărul, apa și siropul de porumb la fierbere la foc moderat. Coborâți focul la moderat și fierbeți netulburat până se formează un caramel chihlimbar adânc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
15
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați sarea și cerealele de orez. Răzuiește cerealele caramelizate pe foaia de copt pregătită și lasă să se răcească 30 de minute, până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
16
Rupeți orezul crocant în cioburi; transferați într-o pungă de plastic robustă. Folosind un sucitor, zdrobiți toppingul în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
17
Întindeți frisca deasupra plăcintei răcite, făcând vârtejuri adânci. Acoperiți plăcinta cu orezul crocant și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
18
Face Înainte
19
Toppingul de orez poate fi păstrat într-un recipient etanș până la 3 zile. Plăcinta poate fi refrigerată până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper