Plăcintă cu cremă de cantalup
Plăcintă cu cremă de cantaloupe necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 1071 de calorii , 12 g de proteine și 48 g de grăsime fiecare. Pentru 2,09 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți zahăr, pepene galben, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Supa de cantalup cu șuncă crocantă și busuioc , plăcintă cremă cu banane și ciocolată albă și plăcintă cu mure cu frișcă de lămâie și verbena pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, potrivit pentru cuptorul cu microunde, combinați zahărul și amidonul de porumb.
Amestecați gălbenușurile de ou, urmate de lapte. Bateți la viteză mare cu mixerul manual timp de 1 minut. Pune la microunde 5 minute. Bateți cu mixerul timp de 1 minut. Puneți la microunde încă 5 minute.
Se amestecă extractul de vanilie și untul sau margarina în amestecul de lapte. Puneți pepenele galben într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați în cremă.
Turnați amestecul în crusta de biscuit Graham. Răciți cel puțin o oră înainte de servire.