Plăcinta cu cremă de ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 8 porții cu 566 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți firimituri de cracare graham, frișcă grea, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 25%. Încercați Căpșuni și plăcintă cu cremă, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de cracare graham, 1/4 cană zahăr alb și unt topit. Apăsați amestecul ferm în partea de jos a unei plăci de plăcintă de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați 2/3 cană zahăr alb, amidon de porumb și sare în cratiță. Amestecați laptele și gălbenușurile de ou; amestecați treptat în amestecul de zahăr. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă untul, vanilia și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Vanilie
Unt
5
Se toarnă în crustă. Apăsați folia de plastic deasupra umpluturii. Se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Într-un bol mare de amestecare, combinați frișca, zahărul cofetarilor și extractul de migdale. Bateți până la vârfuri rigide și țeava sau lingura pe plăcintă.