Plăcintă cu cremă de afine și portocale
Placintă cu cremă de afine și portocale durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 370 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână gelatină de portocale, nuci pecan, smântână grea pentru frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Prăjitura germană de lămâie cu afine Zitronenkuchen , afine și suc de portocale și pâine cu banană și afine și portocale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. farfurie de placinta cu patiserie; marginile de tăiere și caneluri. Tapetați aluatul neînțepat cu o folie dublă de grosime.
Se coace la 450° timp de 8 minute.
Îndepărtați folia; Coaceți încă 5-7 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un grătar.
Într-o cratiță mică, aduceți sosul de afine și zahărul brun la fiert.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă.
Transferați într-un castron mare. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 45 de minute sau până când se fixează parțial.
Într-un castron mic, bate smântâna până se formează vârfuri tari. Îndoiți frișca și nucile pecan în amestecul de gelatină.
Se întinde în crusta de plăcintă. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Se ornează cu frișcă suplimentară.