Plăcintă Cu Cracker Cu Unt De Căpșuni
Placinta de cracare cu unt de capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 262 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână căpșuni, extract de vanilan, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Strawberry Graham Cracker Crisp, Cracker Barrel Strawberry Shortcake, și Înghețată caramelizată de căpșuni și Graham Crumble.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat zahăr, praf de copt, sare și vanilie continuând să bateți până când albii formează vârfuri rigide.
Îndoiți ușor biscuiții și pecanii în amestecul de bezea.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Când este gata de servit, acoperiți complet plăcinta cu topping bătut, apoi aranjați felii de căpșuni deasupra.