Plăcinta cu cireșe de la sfârșitul verii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 524 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de scurtare solidă a legumelor, extract de migdale, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Succotash La Sfârșitul Verii, Succotash La Sfârșitul Verii, și Primavera Simplă La Sfârșitul Verii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți laptele și oțetul într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți făina și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca; adăugați scurtarea și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă amestecul de lapte; frământați scurt în castron doar până când aluatul se reunește. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât cealaltă. Aplatizați fiecare piesă în disc. Înfășurați discurile separat în plastic și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Folie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Se amestecă 2/3 cană de zahăr și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați cireșe și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Rolați discul de aluat mai mare pe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 13 inci (crusta va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Rola
6
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
7
Rola al doilea disc pe suprafața de lucru ușor presarata cu faina la dreptunghi 12x8-inch. Folosind roata de patiserie canelată sau cuțit ascuțit, tăiați dreptunghiul pe lungime în nouă benzi de 3/4 inci lățime. Lingura de cireșe de umplere în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Așezați 5 benzi de aluat peste plăcintă în 1 direcție și 4 în direcția opusă, formând zăbrele. Apăsați capetele benzii și marginea crustei împreună pentru a sigila. Crimp marginile decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
9
Ungeți zăbrele și marginile cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ouă
10
Presărați 1/4 cană de zahăr peste zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
11
Coaceți plăcintă 20 de minute. Acoperiți marginile crustei cu guler de folie pentru a preveni suprasolicitarea. Continuați să coaceți până când bulele de umplere și crusta sunt maro auriu, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
12
Transferați plăcinta în raft și răciți cel puțin 1 oră.
13
Serviți plăcinta caldă sau la temperatura camerei.
1
O roată de patiserie canelată va tăia benzi de zăbrele cu margini destul de festonate, dar și un cuțit ascuțit funcționează bine.