Plăcintă cu cireșe cu vârf de zăbrele

Plăcintă cu cireșe cu vârf de zăbrele
Placinta de cirese cu varf de Lattice este un lactate gratuit desert. Această rețetă face 8 porții cu 125 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă gata făcută, umplutura de plăcintă cu cireșe, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta cu cirese Lattice-top, Plăcintă Cu Zăbrele De Afine-Cireșe, și Plăcintă cu cireșe cu zăbrele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, combinați umplutura de plăcintă cu cireșe, fructe de pădure amestecate și kirsch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Boabe MixteBoabe Mixte
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Desfaceți ușor crusta de jos pe vasul de plăcintă cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Se toarnă umplutura de fructe de pădure în crustă necoapte. Folosind o tigaie ca ghid, tăiați un cerc pentru crusta superioară dintr-o foaie de crustă de plăcintă. Folosiți un tăietor de zăbrele pentru a crea un model și făinați generos fiecare bucată, astfel încât bucățile de zăbrele să nu se lipească. Placinta de sus cu benzi de zăbrele și flaut marginea plăcintei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Ungeți crusta superioară cu ou bătut și presărați ușor cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Coaceți timp de 40 de minute sau până când apare barbotarea în mijlocul plăcintei. Acoperiți plăcinta cu folie de aluminiu la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista